WIE BEN IK?


In 2016 ben ik begonnen met EasyByte op zelfstandige basis in bijberoep. Op 5 jaar tijd heb ik vele klanten tevreden kunnen stellen met mijn IT-diensten. 


Sinds september 2021 heb ik dan ook de stap genomen om van EasyByte mijn hoofdberoep te maken! Hierdoor heb ik mijn diensten terug kunnen uitbreiden en ben ik 5/7 bereikbaar.

Met als doel om kleine zelfstandige en Kmo’s in

de regio een volledige ondersteuning te kunnen aanbieden. Ook particulieren kunnen van mijn diensten gebruik maken zodat zij ook één iemand hebben voor al hun IT problemen en vragen.


WAAROM EASYBYTE KIEZEN?


Computer hardware is altijd al mijn "ding" geweest en het bouwen/configureren ervan is iets wat ik nog altijd met passie doe. Ook zie ik de dag van vandaag nog altijd vele computers van fabrikanten waarbij ik de configuratie moeilijk kan begrijpen en waar de prijzen totaal niet gerechtvaardigd zijn.

Ook als u één persoonlijke contactpersoon zoekt voor al u ICT gerelateerde problemen kan je bij mij terecht. Bij u thuis als particulier of voor u zelfstandige zaak / KMO.


PERSOONLIJKE TOUCH


Aangezien ik dit volledig op mijn eigen doe, kan ik u altijd een mijn persoonlijke mening en raad geven op vele zaken en problemen. Ik werk ook niet met een winkelruimte waarbij u hoeft aan te schuiven en steeds iemand anders u verder helpt. Hierdoor heeft u als klant ook altijd het zelfde aanspreekpunt.


ÉÉN CONTACTPERSOON


Voor u zelf of u zaak is het altijd een voordeel als je op één persoon kunt terugvallen voor al uw ICT problemen. Zo kan ik altijd de beste mogelijkheden en oplossingen in uw situatie aanbieden. Veel andere zaken bieden vaak een "één oplossing voor iedereen" pakket aan maar in praktijk valt dit vaak tegen. 


PRIJS/KWALITEIT

COMPUTERS


Prijs.

Door gericht componenten te zoeken die u nodig heeft kunnen we vaak de PC aanbieden tegen een scherpe prijs. 


Kwaliteit

Component fabrikanten steken vaak meer tijd/geld in hun producten waardoor ze gewoon kwalitatief beter en betrouwbaarder zijn maar ook vaak genieten ze van een betere ondersteuning.